Rokotuskartta mahdollistaa turvallisen rokotustapahtuman

Ratinan alue Tampereella on vilkas paikka. Siellä on kaupungin suurin ostoskeskus Ratina, Tampere-stadion, joka tunnetaan myös nimellä Ratina-stadion. Lähistöllä on monia kauppoja, ravintoloita ja puistoja. Ratinan alueella kaikki löytyy kävelyetäisyydeltä.

Korona-rokotukset annetaan myös Tampereen stadionin kuntosaleilla Ratinassa. Rokotusyksikkö sijaitsee stadionin Suvantokadun puolella. Vilkas keskusta voi myös tarkoittaa, että liikennettä voi olla paljon. Joten miten rokotukset hoidetaan turvallisesti kaiken liikenteen ja hulinan keskellä?

Digitaalinen rokotuskartta ohjaa sujuvaa rokotustapahtumaa 

SURE-projekti loi rokotuskartan yhdessä paikallisen Citynomadi-yrityksen kanssa. Kartta auttaa rokotettavia liikkumaan sujuvasti ja turvallisesti rokotusalueella. 

Ratinaan pääsee useilla eri busseilla, polkupyörillä tai kävellen. Jos kuljet omalla autollasi, helpoin tapa on jättää auto läheisten kauppakeskusten pysäköintihalleihin. Rokotuskartta auttaa löytämään sijaintisi ja parhaat käytettävissä olevat pysäköintipaikat. Löydät kartasta lähimmät taxiasemat sekä polkupyöräparkit. Kartta tarjoaa myös reaaliaikaiset bussiaikataulut Tampereen alueellisesta Nysse-liikennepalvelusta.

Näin käytät rokotuskarttaa

Ratinan rokotuskartan saa käyttöön lataamalla tämän linkin matkapuhelimellasi. Voit myös ladata Nomadi-sovelluksen sovelluskaupastasi ja etsiä hakusanalla #ratina. Huomioithan, että rokotukset annetaan tilauksesta rokotusyksikössä arkisin klo 8–20.

Rokotuskartta on saatavilla nyt myös Messukeskuksen uuteen rokotuspisteeseen osoitteessa https://citynomadi.com/messukeskus.

Lisätietoja suomeksi 

Lisätietoja englanniksi

Smart Urban Security and Event Resilience – SURE

SURE-hanke (2019-2022) kehittää kaupunki- ja tapahtumaturvallisuutta luotettavasti ja älykkäästi. Tavoitteena on sujuvoittaa tamperelaisten arkea ja tehdä kaupungissa järjestettävistä elämyksistä entistä houkuttelevampia.