SURE MUKANA
DUBAI EXPO:SSA

SURE:n innovatiivinen kaupunki- ja tapahtuma­turvallisuuden ratkaisu lan­see­ra­ttiin maa­il­mal­le Dubain maailmanäyttelyssä

SURE VIP -PÄIVÄ 28.2.2022

Suomen Lumi -paviljongissa järjestettävä SURE VIP -päivää juhlittiin 28. helmikuuta 2022. Päivä kokosi yhteen älykkään kaupunkiturvallisuuden johtavat asiantuntijat, Tampereen turvallisuusalan kirkkaimmat tähdet sekä tietenkin SURE:n maineikkaat kumppanit. Samalla SUR:n innovatiivinen ratkaisu lanseerattiin kansainvälisille markkinoille korkea-arvoisen kutsuvierasyleisön siivittämänä.

SURE:n maailmanlaajuinen lanseeraus

Suuret tapahtuma-areenat, kaupungistuminen ja kaupunkikeskustojen tiivistyminen korostavat turvallisuuden merkitystä. Turvallisuusalan markkinapotentiaali Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja GCC-alueella kasvaa ja tarve uusille kokonaisvaltaiselle palvelulle on tunnistettu. Älykkäiden ja turvallisten kaupunkien kysynnän kasvaessa SURE kutsuu alan johtavat asiantuntijat yhteen keskustelemaan kuinka kasvavaan turvallisuushuoleen pystytään vastaamaan, kohti kestävästi turvallista ja fiksua kaupunkia ja ennen kaikkea kuinka SURE ratkaisee nämä turvallisuuskysymykset huipputeknologian ja saumattoman yhteistyön avulla.

”Visiomme on todella yksinkertainen: Olla luotetuin kaupunkitapahtumien turvallisuuskumppani kasvavien riskien maailmassa, rakentaen saumattoman yhdistelmän turvallisuutta ja tunnelmaa”

– Anniina Autero, PhD, projektipäällikkö, EU/UIA Smart Urban Security and Event Resilience (SURE)

The SURE Partners Joining Expo 2020 Dubai

Ota yhteyttä

UAE kumppani

riikka.kytosaari@broad­folio.com
kimmo.kytosaari@broad­folio.com

VIP päivän kumppani

minna.leno@kaleidoscope.fi
maria.falcken@kaleidoscope.fi

SURE markkinointi

sointu@avalane.net