Tampereen kaupunki julkistaa SURE-ratkaisun maailmanlaajuisesti Dubai Expo 2020 maailmannäyttelyssä

Ainutlaatuisen megatapahtuman turvallisuustoimet eivät ole aivan yksinkertaisia. Siksi emme voisi kuvitella mitään sopivampaa paikkaa SURE -ratkaisun maailmanlaajuiseen julkistamiseen kuin Dubai World Expo 2020. Dubain maailmannäyttely on suurin arabimaailmassa koskaan järjestetty tapahtuma. Tapahtumaan osallistuu 192 maata ja miljoonia kävijöitä eri puolilta maailmaa. Tapahtuma on Tampereen kaupungille keskeinen foorumi uusien suhteiden rakentamiseen sekä SURE:n globaaliin lanseeraukseen.

”SURE rakentaa saumattoman yhdistelmän turvallisuutta ja tunnelmaa.”

SURE, lyhenne sanoista Smart Urban Security and Event Resilience, tarjoaa skaalautuvan avaimet käteen -ratkaisun kaupungeille, jotka haluavat kehittää kaupunki- ja tapahtumaturvallisuutta viihtyvyyden huomioiden. ”Visiomme on todella yksinkertainen: Olla luotetuin kaupunkitapahtumien turvallisuuskumppani kasvavien riskien maailmassa, tarjoamalla saumattoman yhdistelmän turvallisuutta ja tunnelmaa”, sanoo Anniina Autero, kansainvälisesti tunnettu turvallisuusasiantuntija, tohtori ja SURE:n projektipäällikkö.

Turvallisuus on kaupunkien kasvun perustana ja tapahtumaturvallisuus on yhä tärkeämpi aihe luotaessa onnellisempaa tulevaisuutta. ”Tampereen kaupunki ja SURE ovat ylpeitä saadessaan olla mukana maailmannäyttelyssä, joka käsittelee maailmamme keskeisiä haasteita. Uskomme, että SURE-ratkaisulla on keskeinen rooli innovaation, teknologian ja yhteistyön esimerkkinä kaupunkien turvallisuusratkaisuissa”, sanoo Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen.

Tampereelta Dubaihin – Ainutlaatuinen mahdollisuus kumppaneille

Turvallisuusalan markkinapotentiaali Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja GCC-alueella kasvaa ja tarve uusille kokonaisvaltaiselle palvelulle, kuten SURE:lle, on tunnistettu. Maailmannäyttely tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tuoda esille innovatiivista mallia, joka tekee kansalaisten ja tapahtumakävijöiden arjesta turvallisempaa. SURE lanseerataan Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja alueella yli vuosikymmenen ajan toimineen suomalaisen konsulttiyrityksen avustuksella. ”Olemme iloisia, että meillä on mahdollisuus auttaa SURE:a ja sen kumppaneita valmistautumaan ja saavuttamaan tavoitteet etsimällä kontaktit ja avaamalla oikeat ovet näillä erittäin kilpailluilla markkinoilla”, sanoo Riikka Kytösaari, Partner & Senior Consultant Broadfolio MEA:ssa. Yhteistyöllä rakennettu strateginen silta Tampereen ja Dubain välille tarjoaa yrityksille erinomaisen ponnahduslaudan kasvuun uusilla markkinoilla.

SURE Global Launch ja VIP-päivä Suomen Lumi Paviljongissa

SURE -lanseeraus ja VIP -tapahtuma järjestetään 28.2.2022 Suomen kauniissa Lumi -paviljongissa. VIP-päivä lupaa viimeisintä tietoa, parhaita käytäntöjä, asiantuntijapuheita sekä Tampereen turvallisuusklusterin osaamista tarkoin valitulle kutsuvierasyleisölle. Tapahtumassa kuullaan muun muassa Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikosen sekä Tampereen kaupungin elinvoimajohtaja Teppo Rantasen puheenvuorot.

Julkistamme upean puhujakaartin tulevien viikkojen saatossa verkkosivuillamme sekä LinkedIn:ssä.

Share this AjankohtaistaTapahtumaturvallisuusTurvallisuus:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email